Συγκινημένος ο Νταμπράουσκας: “Ανατριχιάζω όταν μιλάω για την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ”

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας εμφανίστηκε συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ και δήλωσε πως ανατριχιάζει από την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ παίρνοντας μία σπουδαία νίκη για την 7η αγωνιστική. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, ιδιαίτερα στο σημείο που μίλησε για την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ.

“Όταν μπαίνεις για προθέρμανση, όταν ακόμη προετοιμάζεσαι στα αποδυτήρια, ανατριχιάζω ακόμη, όταν μιλάω γι’ αυτό. Είναι κάτι απίστευτο. Στον αγώνα νιώθεις μία ψυχή σε αυτό το γήπεδο. Μας έδωσε ξανά έξτρα δύναμη και έξτρα πουσάρισμα” ανέφερε συγκεκριμένα.

“Είναι ωραίο να χαμογελάμε όλοι. Δεν μπορείς να μη χαμογελάς μετά από τέτοια νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι παίκτες αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια για αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτούς πρέπει να πάνε τα εύσημα για τη συνολική τους εικόνα. Εκτελέσαμε εξαιρετικά το πλάνο, σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήταν το κλειδί γιατί μας έδωσε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Ήμασταν ήρεμοι σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλό πρέσινγκ, δεν αφήσαμε τους παίκτες της ΑΕΚ να ανεβαίνουν ψηλά. Μετά τις αλλαγές η ΑΕΚ έδειξε την ποιότητά της και εμείς αρχίσαμε να κουραζόμαστε λίγο. Αλλά και πάλι δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα, δεν επιτρέψαμε πολλά σουτ από τον αντίπαλο. Όταν πετύχαμε το 2-0 πήραμε έξτρα δύναμη, έξτρα κίνητρο. Όπως φορτίζουν τα κινητά και γεμίζει η μπαταρία” είχε αναφέρει προηγουμένως.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Για να μεγαλώσει ο ΟΦΗ πρέπει να μεγαλώσει η νοοτροπία. Κάποιες φορές θα πέφτουμε αλλά κι αυτό είναι πρόοδος. Έτσι είναι η διαδικασία. Το θέμα είναι να μη πετάς στα ουράνια μετά από μεγάλες νίκες και να συνεχίζεις να δουλεύεις.

Τώρα η προσοχή θα στραφεί στο παιχνίδι με τα Χανιά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα είναι δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Για τα Χανιά αυτή η νίκη που πετύχαμε επί της ΑΕΚ θα είναι παράδειγμα να κάνει κάτι αντίστοιχο. Το κλειδί είναι να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε επτά παιχνίδια και μία ήττα. Οκ, ξέρω ότι θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς”.

Πηγή: Sport24.gr