«Συζητήσεις με Τρίγλια για το ΑΦΜ, θα τα καταφέρει ο Ηρακλής»

Ο Νίκος Βαφειάδης ένα εκ των μελών της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηρακλή που επιχειρεί να βρει λύση για την επόμενη ημέρα των «κυανόλευκων», με δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε επαφές με την Τρίγλια για την απόκτηση των μετοχών.

Το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, μίλησε για την προσπάθεια των «κυανόλευκων» να επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, τονίζοντας πως υπάρχουν επαφές με την Τρίγλια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως άνθρωποι της οικογένειας του Ηρακλή βρίσκονται σε επαφή με την Τρίγλια και τον μεγαλομέτοχο της Στράτο Ευγενίου, προκειμένου η ομάδα της Χαλκιδικής να αλλάξει χέρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γίνονται συζητήσεις με τον κ.Ευγενίου για το ΑΦΜ της Τρίγλιας αλλά από την πλευρά μας πρέπει να γίνει μια επίσημη πρόταση, να είναι ξεκάθαροι όροι. Αν τα πράγματα τελεσφορήσουν είτε σε θετικό ή αρνητικό επίπεδο, θα βγει ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδας, στη συνάντηση με τον κ.Καραόγλου υπήρξαν άνθρωποι που έδειξαν πως θέλουν να βοηθήσουν. Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια θα μπορέσει να τα καταφέρει ο Ηρακλής».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

The post «Συζητήσεις με Τρίγλια για το ΑΦΜ, θα τα καταφέρει ο Ηρακλής» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com