Συνάντηση της SL με Αυγενάκη για κόσμο στα γήπεδα

Η πρόταση για παρουσία κόσμου στα γήπεδα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος θα πέσει στο τραπέζι την Τετάρτη (3/6).

Η Super League επιστρέφει στη δράση με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κι ενώ άπαντες μετρούν αντίστροφα για να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι μετά σχεδόν τρεις μήνες, το θέμα της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα εν όψει της επανέναρξης είναι στην πρώτη γραμμή.

Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της διοργάνωτριας, ο ΟΦΗ πρότεινε να υπάρχει ποσοστό 20% τόσο στα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν όσο και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την συγκεκριμένη πρόταση η Λίγκα την κατέθεσε ήδη στην κυβέρνηση και την Τετάρτη (3/6) θα γίνει συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη επί του θέματος.

Την Super League θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου και ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης. Θα αναλυθεί η σχετική πρόταση και από το ραντεβού αυτό θα προκύψει εάν η κυβέρνηση θα δώσει το τελικό Ok.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

The post Συνάντηση της SL με Αυγενάκη για κόσμο στα γήπεδα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com