Συνέχεια στις νίκες

Πολύ όμορφα έκλεισε η χρονιά για τον Α.Ο. Σουφλαρίων που κατάφερε να πάρει μια ακόμη εύκολη νίκη απέναντι στην νεανική ομάδα του Γ.Σ Βόλου και να διατηρήσει έτσι το αήττητο καθώς και την πρώτη θέση στον όμιλο του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑΘ.

AOS 2

Το παιχνίδι που διεξήχθει στο κλειστό του Αγίου Θωμά άρχισε πολύ καλά για τα Σουφλάρια που επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με αρκετά καλή άμυνα και τελειώνοντας γρήγορους αιφνιδιασμούς πήραν κεφάλι στο σκορ κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 24 – 11. Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Αντώνη Κυρατζή συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και τελειώνοντας φάσεις κάτω από το καλάθι μεγάλωναν ολοένα και περισσότερο την διαφορά με το ημίχρονο να τελειώνει με το σκορ στο 41 – 24.

AOS 3

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου οι παίχτες του Γ.Σ. Βόλου προσπάθησαν να μαζέψουν την διαφορά αλλά τα Σουφλάρια έχοντας πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας μέσα στην ρακέτα δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης ολοκληρώνοντας την 3η περίοδο προηγούμενοι με +28.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους. Έτσι πλέον τα Σουφλάρια προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή των Χριστουγέννων όπου θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με τον Άδμητο Βελεστίνου.

Τα Δεκάλεπτα
24 – 11, 41 – 24, 62 – 34, 89 – 46.

Σουφλάρια (Κυρατζής): Μπαργιώτας 9, Νιαβής 12 (1), Καστώρης Δ. 11 (1), Ρίζος 19, Παπαδούλης 2, Καστώρης Ζ. 20 (1), Πολυμέρου 14, Κατσιάνης 2,

Γ.Σ Βόλου (Τσιριγωτάκης): Ακρίτας 13 (2), Πολυχρονίδης, Σωτηρίου 2, Παλάσκας 3, Κόρκος 15,  Μητράκας 2, Χοντός 7, Μπουράζας 4, Μπούγλος, Πλακιάς, Σκιαθίτης, Χατζηεφραιμίδης,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...