
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιπποκράτης
Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στον ενεργητικό του ο Ιπποκράτης Λάρισας, ο οποίος επικράτησε με 3 – 0 εντός έδρας της Ακαδημίας Τυρνάβου για τη 12η Αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.
Από πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να διαμορφώσουν πολύ καλύτερες συνθήκες ενόψει της συνέχειας του παιχνιδιού. Ήταν μόλις το 3ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από βαθιά μπαλιά, οι αμυντικοί της Ακαδημίας δεν έκαναν καλό υπολογισμό, η μπάλα πέρασε και έφτασε στον Χρήστο Μήτρο, ο οποίος πλάσαρε από τα δεξιά στην αντίθετη γωνία και έκανε το 1 – 0.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Ιπποκράτης Λάρισας κατάφερε να αποκτήσει και προβάδισμα ασφαλείας. Ήταν το 41ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Ζυγούρης μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και αφού πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ οδεύαμε προς το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κοτσανούλη ευτύχησαν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό, ο Ότι Φραχόλι με σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή, νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Τα Γκολ
1 – 0 3′ Μήτρος Χρήστος.
2 – 0 41′ Ζυγούρης.
3 – 0 88′ Φραχόλι Ότι.
Οι Συνθέσεις
Ιπποκράτης Λάρισας (Γιώργος Κοτσανούλης): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Κουκλομένος (86′ Γκόλτσιος), Κίτσας, Κουρούκας, Φραχόλι Φ. (86′. Καραμπίνας), Φραχόλι Ο., Μίχος (46′ Βούγιας), Μήτρος Χρ., Ζυγούρης (72′ Μαραμής), Γεωργούλας (72′ Μήτρος Κ.).
Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος, Φουρκιώτης (84′ Παπαγεωργιου), Γκουλέτσας (73′ Μπουντουλούλης), Τσακνάκης, Παπαχατζής Β., Καραστέργιος (84′ λ.τ. Πότσης Χρ.), Λυμπίκης (64′ Παπαδόπουλος), Παπαχατζής Ι., Ζαμπακίκας (73′ Κούσι), Σακούτσιος, Δάσκαλος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Δεληγιάννη Αλ., Γκαρέλης, Κοτούμπας Δ.