Συνεχίζει ακάθεκτο το Συκούριο!

Από την έδρα της Μελιβοίας πέρασε σήμερα το απόγευμα ο Κίσσαβος Συκουρίου, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 4 – 1 για την 30η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Συνεπώς, το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα που συνεχίζει την ανοδική του πορεία συγκέντρωσε εξήντα δύο βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Ανδρέου έμεινε στους πενήντα ένα πόντους ύστερα και από την αγωνιστική αυτή.

Στο 1ο μόλις λεπτό του αγώνα ο Φιλοκτήτης ευτύχησε να «ανοίξει» το σκορ και να κάνει το 1 – 0 με τον Παναγιώτη Πασιά. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Δημήτρη Πλιάγκα με ιδανικό τελείωμα.

Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο το Συκούριο πέτυχε και την ολική ανατροπή του σκορ, αφού στο 25ο λεπτό ο Αλέξανδρος Κάτσας με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 1 – 2, ενώ στο 35ο λεπτό Ηλίας Μαυρομάτης σημείωσε το 1 – 3 με πλασέ από θέση τετ – α – τετ.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 75ο λεπτό, ο Ηλίας Μαυρομάτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ και το 1 – 4 για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ σημείωσε παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς, Κατσιάνος, Ρέντζας, Μαλαχτάρης, Λαδάς, Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Κατσιώτης (58′ Γκουντάρας Ν.), Δίχρης, Καπετάνιος.

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης (46′ λ.τ. Παπαρσένος), Σελήνης (70′ Ζαϊρές), Κώτσιας, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Καπετάνιος, Καλούσης, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας (50′ λ.τ. Κορδέλας), Κάτσας, Μαυρομάτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Πατέτσος, Μίχος.