Συνεχίζει με το απόλυτο ο Αετός Μακρυχωρίου

Συνεχίζει να προελαύνει ο Αετός Μακρυχωρίου, κερδίζοντας στην Καρυά και τον τοπικό Όλυμπο κάνοντας το 3×3 και συνεχίζει στη κορυφή του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας. Με συγκάτοικο βέβαια την Δήμητρα Γιάννουλης.

Ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν αυτός που στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου του και πριν καν ολοκληρωθεί το 45λεπτο, είχε κατορθώσει να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας στο σκορ. Η αρχή έγινε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τσιντζιλώνης με όμορφη ενέργεια έκανε το 1 – 0.

Μάλιστα ήταν ο ίδιος παίκτης, ο οποίος με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στον αγώνα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με το 0 – 2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 54ο λεπτό, ο Άκης Μανίκας με σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 1 – 2 και έβαλε ξανά τον Όλυμπο Καρυάς στη διεκδίκηση του αγώνα.

Τέλος στα… όνειρα των γηπεδούχων έβαλε στο 76′ ο Γκαμπούρας, κερδίζοντας τον Καβαρατζή για το τελικό 1 – 3.

Τα Γκολ

0 – 1 11′ Τσιντζιλώνης.
0 – 2 36′ Τσιντζιλώνης.
1 – 2 54′ Μανίκας Άκης.
1 – 3 76′ Γκαμπούρας.

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος): Καρακώστας (10′ λ.τ. Καβαρατζής Ελ.), Δάσσιος Κ., Δάσσιος Γ., Μανίκας Ελ., Στεργιούλας (75′ Δάσσιος Θ.), Αλεξόπουλος, Καλαϊτζίδης, Χαχάμης (60′ Μανίκας Ακ.), Δημητρίου (46′ Κατσάνας), Μανούσιος, Δάσσιος Αθ.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Μπλάντας (Στάμος), Γιαννακόπουλος (Μανωλόπουλος, Γκαμπέτας, Κοτρώτσιος, Χουτεσιώτης, Πέππας, Σουπεκιώτης, Τσιντζιλώνης (Μπιτσαράς, Λάλλας, Γκαμπούρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Καραμαγκιόλας, Τάνας.