Συνεχίζει να ελπίζει η Μαρμαρίνη

Ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Αρμένιο με 4 – 0 για την 20ή αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας και διατηρεί τις ελπίδες της για άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυριαρχικοί από το πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους αυτή στο 18ο λεπτό, όταν ο Βόγγολης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0 – 1. Ενώ εννιά λεπτά αργότερα, ο Κολαξής με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης κατάφερε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ. Όταν στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καλφούτζος με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Ενώ στο 76′ ο Αποστολάρας με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4 στη νίκη της ομάδας του.

Τα Γκολ 

0 – 1 18′ Βόγγολης.
0 – 2 27′ Κολαξής.
0 – 3 67′ Καλφούτζος.
0 – 4 76′ Αποστολάρας.

Η Σύνθεση

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Μπίτρας, Τεκέδης, Νάστος, Δημάκης, Καραπαρίσης, Καλφούτζος, Βόγγολης, Κολαξής (55′ λ.τ. Καραμάνης), Καρπέτης (70′ Καραπαρίσης Γ.), Κακαλούλης, Αποστολάρας (80′ Νάστος Γ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Γουλάς, Καπρουσιούτης.