Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ατρόμητος Δασοχωρίου!
Στο -1 παραμένει ο Ατρόμητος Δασοχωρίου από τη κορυφή του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας εκτός έδρας στο ντέρμπι της 12ης Αγωνιστικής την Ακαδημία Ελασσόνας με 3 – 1.
Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ στο 20ο λεπτό με «βολ – πλανέ» του Γιάννη Κόκκινου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ.
Στην επανάληψη και στο 55′ ο Χρήστος Σακελαρίου με σουτ μέσα από τη περιοχή μετά από κόρνερ του Μήτρου έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Νίκου Χατζημπύρου, πριν έρθει στο 64′ ο Μήτρου να πετύχει το 0 – 3 μετά από διαγώνια πάσα στο χώρο του Τανάγια.
Οι γηπεδούχοι μειώσαν στο σκορ στο 81ο λεπτό για το τελικό 1 – 3.
Η Σύνθεση
Νίκος Χατζημπύρος): Δήμου Χρ. (46′ Τάλιος), Καραγιώργος (46′ Ζησόπουλος), Βάνης, Τσιόπας (25′ λ.τ. Βασιλόπουλος), Αθανασόπουλος (33′ Δάμτσας), Κουρούτσαλης, Μαυρουδής, Μήτρος, Κόκκινος, Σακελλαρίου, Τανάγιας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Τάνας, Μπακλαβάς.











