Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Κεραυνός Δένδρων

Την εξαιρετική του πορεία στον 4ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας συνέχισε ο Κεραυνός Δένδρων, κερδίζοντας με 3 – 0 τον Ατρόμητο Δασοχωρίου, κάνοντας το 4×4, παραμένοντας στο κατώφλι της πρωτοπόρου Δόξα Ραχούλας, η οποία δεν έχει κάνει το ρεπό της εν αντιθέση με την ομάδα του Κεραυνού.

Μόλις στο τρίτο λεπτό της συνάντησης, ο Κουτούκας με ωραίο σουτ μετά από προσπάθεια του Γκαμπέτα έκανε άνοιξε τον χορό των τερμάτων, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γκάτης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασσίστ του Πέρπερα κάνοντας το 2 – 0.

Στην επανάληψη και στο 67′ ο Γκάτης με κεφαλιά από σέντρα του Γκαμπέτα, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 για τον Κεραυνό Δένδρων.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουτούκας (85′ Μπακού), Κωστάκης (70′ Σερδένης), Τασιούλας, Καλέσης Αχ., Γκαμπέτας, Γκάτης (80′ Καλούπας), Σκριάπας (75′ Βόραδας), Κουσιάνας, Καλέσης Απ., Πέρπερας.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Χρήστος Μπακάλης): Καλογιάννης, Καρανάσιος (Καραπατσακίδης), Τρεβλάκης, Παππάς, Ήσυχος, Μπαρούτας (Γεωργούλας), Κόμης, Καραγιώργος, Φακής (Σακελλαρίου Π.), Τανάγιας, Σακελλαρίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Θύμιου, Γούλας.