Συνεχίζει πρώτο το Αργυροπούλι

Με νίκη συνέχισε η Δόξα Αργυροπουλίου, η ο οποία «απέδρασε» από την έδρα της ΑΕΛ, επικρατώντας της με 4 – 2 για τη 2η αγωνιστική των Play Off του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Η Δόξα Αργυροπουλίου ξεκίνησε δυναμικά και αποφασιστικά την αναμέτρηση, καταφέρνοντας από πολύ νωρίς να δείξει ποιος θα είναι το… αφεντικό του αγώνα. Μάλιστα, μπόρεσε μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιου να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, όχι μία, αλλά δύο φορές.

Η πρώτη ήρθε στο 8ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σακοράφας με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Βογιατζής με όμορφη ενέργεια να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να διπλασιάσει τα τέρματα για τη Δόξα Αργυροπουλίου.

Η ΑΕΛ κατάφερε να αντιδράσει λίγο αργότερα. Στο 36ο λεπτό του παιχνιδιού και μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή του Αργυροπουλίου, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαΐτης, ο οποίος δεν αστόχησε και μείωσε σε 1 – 2 δίνοντας νέο ενδριαφέρον στο ματς.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν το χάρηκαν αυτό το γκολ για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Κόκκορας με όμορφη ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του στο 1 – 3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος τώρα, όπως και στο πρώτο, το Αργυροπούλι ξεκίνησε με γκολ. Στο 51′ ο Φορτούνας δεν άφησε την ευκαιρία που του έτυχε να περάσει ανεκμετάλλευτη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 4.

Οι «βυσσινί» ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στο 59′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σαΐτη στο ματς, ο οποίος έκανε το 2 – 4. Τίποτα δεν άλλαξε όμως στην εξέλιξη του παιχνιδιού, με το Αργυροπούλι να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη.

Τα Γκολ

0 – 1 8′ Σακοράφας.
0 – 2 18′ Βογιατζής.
1 – 2 36′ (π) Σαΐτης.
1 – 3 39′ Κόκκορας.
1 – 4 51′ Φορτούνας.
2 – 4 59′ Σαΐτης.