Συνεχίζει σαν να μην πέρασε μια μέρα ο Δωτιέας Αγιάς!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την περσινή «πρώτη» του Δωτιέα Αγιάς και οι Αγιώτες θέλουν φέτος να ολοκληρώσουν ότι πέρυσι δεν ολοκλήρωσαν λόγω του «lockdown» στον αθλητισμό!

Με τα ίδια πρόσωπα στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο και με ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του, ο Δωτιέας Αγιάς φιλοδοξεί να είναι πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν 2021/22 και γιατί όχι να «βγει» και στη Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Μπροστάρης της συνολικής προσπάθειας για μια ακόμη χρονιά ο Κυριάκος Καφανέλης που στις πρώτες του δηλώσεις για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκκίνηση αλλά και την… ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, θέτοντας ξεκάθαρο στόχο την άνοδο του συλλόγου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα. Σαν μεγαλύτερη ευχή θα ήθελα να ξεκινήσει με το καλό και να τελειώσει με το… καλό το πρωτάθλημα πράγμα που δεν συνέβη πέρυσι. Σαν Δωτιέας το φετινό μας μότο είναι το εξής, “εκεί που σταματήσαμε πέρυσι, να συνεχίσουμε φέτος”. Οργανωτικά, διοικητικά και αγωνιστικά στόχος της ομ΄άδας είναι ένας. Η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Κρατήσαμε την περσινή ομάδα και έγιναν κάποιες προσθήκες σε ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις που θεωρούσαμε ότι η ομάδα υστερούσε και όλοι μαζί με το προπονητικό τιμ σκοπός μας είναι το καλό ποδόσφαιρο με απώτερο σκοπό την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Από την σειρά του, ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Μπεριτζάς μίλησε για συνέχεια της περσινής προσπάθειας και ολοκλήρωσης αυτής με άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, το οποίο για να γίνει, η ομάδα θα πρέπει να βγει και να κερδίσει και εκτός συνόρων του Νομού.

«Φέτος θέλουμε να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι σε μια πιο δύσκολη χρονιά όσον αφορά τον ανταγωνισμό διότι έχουμε να βγούμε και εκτός συνόρων του Νομού εάν θέλουμε του χρόνου να είμαστε στην Γ΄ Εθνική. Αλλά και εντός συνόρων θα έχουμε αξιόλογους αντιπάλους με καλούς παίκτες μου ενσωματώθηκαν φέτος. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πως θα είναι από ποιότητα αλλά σίγουρα θα είναι γολγοθάς. Σίγουρα πρόβλημα είναι και η αποχή των παιδιών από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να τους επαναφέρουμε και αυτό θα είναι ένα σοβαρό θέμα τόσο στον ρυθμό όσο και στην ποιότητα. Έχουμε όμως παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Προσωπικότητες με ποιότητα, με συμμετοχή στις προπονήσεις και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Γκατζούλης (Μαυροβούνι), Μπλατσέρης (Ηρακλής Χάλκης), Κουτσογιαννούλης (Ορέστης Ορεστιάδας), Λεσάι (Αετός Μακρυχωρίου), Σούμπασης (ΑΕΛ Κ19), Κορτσάρι (ΑΕΛ Κ19), Χάμος (Αμπελόκηποι).

Έφυγαν: Γούτος Ν. (Δάφνη Γλαύκης), Τσιάκος, Φαρμάκας, Βλάχος.

Δημήτρης Γκατζο΄ύλης (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή, γιατί βλέπω πως κάτι καλό γίνεται. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στους κόλπους της ομάδας και το μόνο που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Δημήτηρης Δημολιός (Ποδοσφαιρισ΄της): «Καλή χρονιά να έχουμε. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και φέτος, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κόψουμε πρώτοι το νήμα μιας και η διοίκηση έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Σπετίμ Μάντσε (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Και φέτος θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Αυτό θα συμβεί με καθημερινή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες και με το υπάρχον εξαιρετικό υλικό, θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ».