Συνεχίζει στο Κύπελλο η Συκέα

Τη νίκη και συνάμα τη πρόκριση πανηγύρισε η Συκέα που επικράτησε του Ολύμπου Καρυάς με 2 – 0 για τη 2η αγωνιστική της Α΄φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και όχι σε μεγάλη χρονικά απόσταση το ένα με το άλλο. Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Ζιώζιος με σουτ από καλή θέση “άνοιξε” το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ενώ ένα τέταρτο αργότερα, ο Καραλής με σουτ από καλή θέση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα γκολ της ομάδας του, “καθαρίζοντας” παράλληλα την υπόθεση πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι από τη πλευρά τους δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στο ματς. Όμως οι Αξούγκας, Δάσσιος Χρ. και Μανούσιος δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, με το 2 – 0 να παραμένει μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Καρατζιόλης): Λιάκος, Μήσιος, Παλάσκας, Χασιώτης, Κουλιούμπας, Ζιώζιας Ν. (60′ Τέλλιος), Ζιώζιας Δ., Τάχατος (70′ Βάμπος), Κατσιγιάννης (60′ Καραλής), Μπλιάμπλιας, Καρατζιόλης Λ.

Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Τηγανής): Καρακώστας, Στεργιούλας, Καραγκόγκος, Δάσσιος Γρ., Αξούγκας, Δημητρίου, Μπίτης, Δάσσιος Χρ. (80′ Σακελλάρης), Δάσσιος Κ. (65′ Μπασδέκης), Μανούσιος, Κουτσογιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Καραθάνος, Χασιώτης.