Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη Κ19 του Απόλλωνα

Η Τετάρτη (29/07) αποτέλεσε τη δεύτερη ημέρα δοκιμαστικών για τη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας.

Αρκετά νεαρά παιδιά βρέθηκαν για δεύτερο απόγευμα μετά από αυτό της Τρίτης (28/07) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ώστε να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Στουρνάρα και να διεκδικήσουν μία θέση στο φετινό ρόστερ της Κ19 των «κυανόλευκων».

Μάλιστα, η Πέμπτη (30/07) θα είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών για τους μικρούς ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενσωματωθούν στο ρόστερ του Απόλλωνα αλλά και να βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης και του νεαρού τεχνικού.

Στο συγκρότημα της Κ19 θα γίνουν μερικές προσθαφαιρέσεις και είναι κάτι που δήλωσε άλλωστε και ο Βαγγέλης Στουρνάρας στο ArenaLarissa.gr το απόγευμα της Τετάρτης (29/07), με τον ίδιο που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας αυτής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Καλή ποδοσφαιρική να έχουμε. Υπάρχει μία διαφορετική χρονιά, καθώς λόγω του Covid – 19 πρέπει να προσαρμοστούμε στη καινούργια κατάσταση και στον καινούργιο κώδικα υγεία που ήδη υπάρχει. Είναι η δεύτερη μέρα των δοκιμαστικών έχουμε καλή συγκομιδή παιδιών. Το γήπεδο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μας βοηθά όπως υπάρχει και οργάνωση στον σύλλογο. Τα παιδιά περνούν κάποια τεστ, χθες είδαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σήμερα είδαμε το αγωνιστικό κομμάτι και αύριο ημέρα Πέμπτη τελευταία μέρα που θα είναι η τελευταία ημέρα των δοκιμών θα έχουμε ένα οικογενειακό διπλό για να δούμε ποια παιδιά θα ξεκινήσουν μαζί μας στις 19 Αυγούστου που θα είναι όπως φαίνεται η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Έχουμε 25 ενεργά δελτία αυτή τη στιγμή. Σε συνεργασία με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική θα δοθούν κάποια παιδιά δανεικοί σε ομάδες για να έχουν χρόνο συμμετοχής. Εμείς, θα πάρουμε κάποια παιδιά από τα δοκιμαστικά, όπως θα γίνουν και μεταγραφές, ήδη κάναμε δύο προσθήκες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε ώστε να ανεβάσουμε τον ανταγωνισμό και να έχουμε και στόχο τη νέα χρονιά. Πέρυσι, είχαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα οργανωτικό και καλό σύνολο, αυτό το καταφέραμε. Πλέον, πρέπει να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι χαρά και τιμή μας για τον Πρόδρομο που τελείωσε με τη Κ19, πλέον είναι επαγγελματίας και ήρθε να δει τη προπόνηση στο γήπεδο. Αυτό, δείχνει ότι υπάρχει υγεία στον οργανισμό. Εννοείται πως αυτό πρέπει να το βλέπουν τα άλλα παιδιά. Μέσα από σκληρή δουλειά, πειθαρχία και από ένα οικογενειακό κλίμα το κάθε παιδί θα πετύχει τον στόχο του να προωθηθεί στη μεγάλη ομάδα. Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ανδρικής ομάδας για να συζητήσουμε ποια παιδιά ξεκινήσουν προετοιμασία με το ανδρικό τμήμα και να δούμε τις δυνατότητες που έχουν και που μπορούν να φθάσουν…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...