Συνθήματα οπαδών του ΠΑΟΚ για «απόσχιση από το κράτος των Αθηνών» και κατά Τσίπρα (pics)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανό κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου της Θεσσαλονίκης εναντίον της Αθήνας και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ανακοινώσει συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου της Θεσσαλονίκης για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την απόφαση της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο έπειτα από τα γεγονότα της Τούμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Άρσεναλ – Στόουκ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανό εναντίον της Αθήνας και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ενώ πήραν θέση υπέρ του ποδοσφαιρικού Grexit, το οποίο ανέφεραν ότι είναι η μόνη λύση.

«Εναντίον της ελληνικής ποδοσφαιρικής μαφίας», «Το Grexit είναι η μόνη λύση», «Απόσχιση από το κράτος των Αθηνών», έγραφαν μερικά από τα πανό που άπλωσαν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Επίσης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, και εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε κι ένα επεισόδιο όταν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί αντιλήφθηκαν ότι ένας δρομέας είχε μπουκάλι, με το λογότυπο της ΑΕΚ πάνω του, στον οποίο πέταξαν μπουκάλια, δίχως όμως να υπάρξει συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr