«Σχέδια επί χάρτου» για Ζάκυνθο και Τσιλιβή

Οι ημέρες κοντοζυγώνουν για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ της Ζακύνθου και του ΑΟ Τσιλιβή.

Μια διαφορική μάχη για τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν το νησί στις Εθνικές κατηγορίες. Είναι η πρώτη φορά που δύο ομάδες θα βρεθούν σε αυτή την κατηγορία που μπορεί επί της ουσίας να είναι η Δ΄ Εθνική, όμως τυπικά είναι η τρίτη Εθνική.

Ζάκυνθος και Τσιλιβή στην κοινή τους έδρα θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με δώρο φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι κυανοκίτρνοι θα είναι τυπικά γηπεδούχοι και μετά την σημαντική ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στο Άργος επί του Παναργειακού (0-0) διατηρήθηκαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας έχοντας 14 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά οι κόκκινοι πήραν σπουδαίο βαθμό στο στάδιο από την πρωτοπόρο ομάδα του Ναυπλίου βρίσκονται στην 8η θέση με 12 βαθμούς. Τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων καταστρώνουν τα σχέδια τους για το παιχνίδι της Κυριακής. Στο στρατόπεδο του ΑΠΣ Ζάκυνθος ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο συμβαίνει και στο αντίπαλο στρατόπεδο αυτού του ΑΟ Τσιλιβή. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Τσούκλης και αυτός έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Τσιλιβή Τετάρτη θα κάνει το ρεπό της και από την Πέμπτη θα ξεκινήσει  την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής

Πηγή: ioniansports 

The post «Σχέδια επί χάρτου» για Ζάκυνθο και Τσιλιβή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com