Σχεδιάζεται ένας πιο έμπειρος και σοβαρός ΠΟΑ!

Στον ΠΟΑ έχουν μπει πολύ δυναμικά στον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η ομάδα του Ατσαλένιου σώθηκε σχετικά εύκολα την περσινή χρονιά στα πλέι άουτ, αλλά σίγουρα για την ιστορία του σωματείου δεν αρμόζει να παλεύει για παραμονή στην κατηγορία.

Αντιθέτως είναι μία ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου και αν βρίσκεται. Έτσι η Διοίκηση των “πρασίνων” ενόψει της νέας σεζόν δείχνει ότι αυτούς που θέλει… και που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας… τους κρατάει.

Μπορεί να έγινε σίριαλ μερικών ημερών ωστόσο ήταν επιθυμία η παραμονή του προπονητή Μανώλη Σκύβαλου για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο.

Με αυτή την λογική παρέμειναν στο ρόστερ δυο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Νίκος Κερμενίδης και Φώτης Καϊμακαμούδης. Δυο παίκτες “βαρόμετρα” στις θέσεις που αγωνίζονται. Ο ένας (Κερμενίδης) είναι για να δημιουργεί και ο άλλος (Καϊμακαμούδης) για να “εκτελεί”.

Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προσφέρει στην ομάδα και στην συνέχεια έπονται και σημαντικές μεταγραφές!

Αυτό που είναι σίγουρο στην 4η διαδοχική χρονιά της ομάδας του Ατσαλένιου στην Γ’ Εθνική είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τυχόν λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον έχει αποκτήσει εμπειρία, έχει “ψήσει” τοςυ δικούς του νεαρούς ποδοσφαιριστές και με σωστές κινήσεις σε αυτό τον Κρητικό όμιλο της κατηγορίας των 16 ομάδων, μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό στόχο.

Πηγή: prismasport 

The post Σχεδιάζεται ένας πιο έμπειρος και σοβαρός ΠΟΑ! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com