«Σωτήρας» ο Γκαλμποκίνης στο 90′ + 1′!

Με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να το πετυχαίνει ο Γκαλμπογκίνης στις καθυστερήσεις, ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε εκτός έδρας με 1 – 0 του Δωτιέα Αγιάς για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων που δημιούργησαν κάποιες απειλητικές καταστάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες δεν είχαμε κάποιο γκολ. Έτσι οι ποδοσφαιριστές των δύο πλευρών, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαζε, με τους παίκτες να αναλώνονται σε αρκετά μαρκαρίσματα και αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου. Επομένως, όλα έδειχναν πως οδεύαμε σε μία λευκή ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων, εφόσον πλέον είχαμε περάσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Όμως τα πάντα άλλαξαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Καθώς σε μία από τις τελευταίες επιθέσεις του Σμόλικα Φαλάνης, τελικός αποδέκτης ήταν ο Γκαλμποκίνης, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα από πάσα του Πάτση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Δωτιέα Αγιάς και έτσι χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1 – 0!

Τα Γκολ

0 – 1 90′ + 1′ Γκαλμποκίνης.

Η Σύνθεση

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πάτσης, Τάφα (60′ Νιερπέτρι), Πολύζος, Αλατάς, Γούτος Ν. (60′ Πονηρός), Χριστακέας, Χατζούλης (75′ Φουντόγλου), Γκιόνα (80′ Κακαράς), Γκαλμποκίνης, Κακαβίτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Νίκζας, Σκριάπας.