Σύσκεψη για το 2ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων – Τα είπαν Αυγενάκης-Ροκάκης

Συνάντηση ενόψει του 2ου Παγκρήτιου Forum Κρητικών Προϊόντων, το οποίο αφορούσε τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Στη 2η κατά σειρά σύσκεψη, στα Χανιά αυτή τη φορά, εν όψει του 2ου Παγκρήτιου Forum Κρητικών Προϊόντων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17-18 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Μαζί με τον καλό φίλο και βουλευτή Χανίων, Βασίλη Διγαλάκη, τους προέδρους των Επιμελητηρίων Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, Αντώνη Ροκάκη, Μανώλη Αλιφιεράκη και Γιώργο Γιακουμάκη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος, Γιώργο Πελεκανάκη, τον Αντιπρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, Μανώλη Σταματάκη, την Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη, τον Προεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων, Γιάννη Παυλάκη, τον Πρόεδρο Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Ν. Χανίων, Χρήστο Μυλωνάκη, τον Πρόεδρο Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Χανίων, Παναγιώτη Κλειδαρά, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, Βαγγέλη Καρκανάκη, τον Πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων, Τάκη Σβουράκη και εκπροσώπους από τον αγροτικό, επιχειρηματικό και εμπορικό κλάδο.

Το 1ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων στέφθηκε πέρυσι στο ΟΑΚΑ με μεγάλη επιτυχία. Κύριος άξονάς του η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την υγιεινή διατροφή, την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό. Στόχος μας και το φετινό Forum να είναι ακόμη πιο επιτυχημένο, στην ίδια φιλοσοφία. Με συγκρητισμό, ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στον τόπο μας, παρέχοντας την ευκαιρία σε πολλούς ξενοδόχους και επιχειρήσεις, να προμηθευτούν προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές και να χτίσουν μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές. Όλοι μαζί ενωμένοι ανεβάζουμε τον αθλητισμό και την Κρήτη μας ακόμη πιο ψηλά!»

The post Σύσκεψη για το 2ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων – Τα είπαν Αυγενάκης-Ροκάκης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com