Σώθηκαν οι μεν… «χάνονται» οι δε!

Την κατηγορία και… μαθηματικά έσωσε ο Προμηθέας Λάρισας κερδίζοντας την Προοδευτική Βερδικούσιας με 2 – 0, βάζοντάς την σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον της στη κατηγορία.

Και αυτό διότι της Προοδευτικής Βερδικούσιας δεν της φτάνει πλεόν μόνον η νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της ΑΕΛ, αλλά θέλει και «γκέλα» του Λαρισαϊκού στον Ευαγγελισμό με την Αναγέννηση.

Στα της αναμέτρησης, μετά από ένα στείρο 0 – 0, στο δεύτερο ημίχρονο και στο 62′ ο Γκέκας έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπλε» του Βαγγέλη Στεφανή, αφού πρώτα πήρε το ριμπάουντ της ασθενούς απόκρουσης του Δαούλα σε σουτ του Χρυσαφόπουλου.

Το γκολ που «κλείδωσε» την νίκη αλλά και την παραμονή του Προμηθέα στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε στο 71′ ο προωθημένος Χατζησαββίδης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Κατσικάρης, Καρβουνάρης, Χατζησαββίδης, Γελαδάρης, Γκέκας, Φάκας (90′ Παζάρας), Χρυσαφόπουλος (82′ Σαμαρίνας), Κώστας Φ., Σεΐζης (90′ Διβανές), Τσιπλικιάρης (87′ Κώστας Αγγ.).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας, Οικονόμου Ν.Γ., Φραγκογούλας, Μπακλαβάς, Μιχαλές Μ. (65′ Χαράλαμπος), Συνάπαλος Μην., Καρκατσέλας, Δημίρης, Μιχαλές Δ., Οικονόμου Ν.Αθ. (75′ Μπαρούτας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μάνος, Νάκας.