Τάιλερ Χίροου: “Ο Μπάτλερ είναι σαν μεγάλος αδερφός για μένα”

Ο Τάιλερ Χίροου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Σέλτικς για το Game 4 των τελικών Ανατολής (112-109), σημειώνοντας 37 πόντους (14/21 σουτ). Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα γι’αυτόν, όπως και ο 20χρονος γκαρντ για τον Τζίμι Μπάτλερ.

Για την σημερινή του εμφάνιση ο Τάιλερ Χίροου δήλωσε συγκεκριμένα: “Απλά πιστεύω στον εαυτό μου. Αυτό έκανα σε όλη μου την ζωή. Πήγα από μια μικρή πόλη του Μιλγουόκι στο Κεντάκι, και κανείς δεν πίστευε ότι θα επιβιώσω εκεί, και κανείς δεν πίστευε ότι θα επιβιώσω και εδώ. Στο τέλος της ημέρας, απλά πιστεύω στον εαυτό μου“. Αυτή την αύρα αυτοπεποίθησης ο Χίροου την οφείλει εν πολλοίς στον Τζίμι Μπάτλερ, καθώς και αυτός είχε παρόμοια νοοτροπία όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο NBA.

Για την σχέση του με τον 30χρονο φόργουορντ ο Χίροου ανέφερε: “Ο Τζίμι από όταν ήρθα εδώ, είναι σαν μεγάλος αδερφός για μένα. Μου εξήγησε και μου δίδαξε πολλά πράγματα. Εάν θέλω να ακούσω κάτι ή όχι, είναι εκεί για να μου πει αυτό που πρέπει να ακούσω. Τον εκτιμώ πολύ γι’ αυτό“.

AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή: Sport24.gr