Τάσος Παπάζογλου: «Ότι καλύτερο φέτος με τον Πανσερραϊκό – Γύρισα επειδή υπήρχε ο κ. Καζίας»

Ο Τάσος Παπάζογλου αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν τη φετινή χρονιά στον Πανσερραϊκό και την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο.

«Ήταν ό,τι καλύτερο. Η φιέστα, η άνοδος, ήταν όλα ιδανικά ώστε να σταματήσω στην ομάδα που ξεκίνησα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τα τελευταία χρόνια με τη διοίκηση και τον πρόεδρο, τον Τάσο Καζία, ένιωθα πως σιγά-σιγά πλησίαζε αυτό το τέλος και αποφάσισα να έρθω εδώ να κλείσω την καριέρα μου, με αυτό τον ιδανικό τρόπο» ανέφερε αρχικά.

Η απόφαση για το τέλος τριγύριζε στο μυαλό του από την αρχή της σεζόν, όπως αποκάλυψε στον sport-fm, αφού οι συνθήκες ήταν ιδανικές και οι στόχοι τελικά εκπληρώθηκαν. «Γύρισα επειδή η ομάδα θα πρωταγωνιστούσε, και επειδή υπήρχε και ο Τάσος Καζίας. Είχα πει πως αν η ομάδα ανέβει κατηγορία, θα κρεμάσω τα παπούτσια μου. Έγινε πράξη. Ήρθα για να βοηθήσω από την πλευρά μου να επιστρέψει η ομάδα στη Super League 1. Ήταν πολύ δύσκολο, πέρυσι σώθηκε την τελευταία στιγμή. Φέτος, όμως, μπήκαν πολύ καλές βάσεις από την αρχή. Η άνοδος ήρθε πολύ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Από ένα σημείο και έπειτα δεν είχαμε αντίπαλο και η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Α’ Εθνική, όπου ελπίζω να μείνει για χρόνια».

Άραγε κοιμήθηκε το τελευταίο βράδυ πριν από το παιχνίδι που θα έγραφε το φινάλε της καριέρας του; «Τις τελευταίες δύο μέρες είχα ένα άγχος.. Περνούσαν όλα τα χρόνια από μπροστά μου. Σκεφτόμουν πότε ξεκίνησα, τι έκανα, τους τίτλους που κατέκτησα με τον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ, τις αρκετές δυσκολίες που είχα λόγω τραυματισμών. Την ήμερα του αγώνα σφίχτηκα πριν πάω στο γήπεδο, όμως όταν έφτασα και είδα εκεί όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα μου έφυγε όλο αυτό. Ήταν η τελευταία μου ποδοσφαιρική στιγμή, την έζησα και έκλεισε όπως το είχα στο μυαλό μου. Ήθελα να κλείσω με μία επιτυχία και αυτή ήρθε με την ομάδα με την οποία αναδείχθηκα. Είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να το ζήσει».

Το μέλλον του Τάσου Παπάζογλου είναι στο ποδόσφαιρο, γιατί απλά αυτό αγαπά. Ποια είναι τα σχέδιά του για την επόμενη ημέρα; «Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ, να πάω διακοπές. Έχω κάποιες σκέψεις, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υλοποιηθούν. Θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί αυτό μου αρέσει να κάνω».

The post Τάσος Παπάζογλου: «Ότι καλύτερο φέτος με τον Πανσερραϊκό – Γύρισα επειδή υπήρχε ο κ. Καζίας» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com