Τάτσης: Θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει το σκορ

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, για την εμφάνιση που είχε η ομάδα του μέχρι και τη στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ με την κλασική ευκαιρία που είχε με τον Τσαμούρη στο 58ο λεπτό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

«Εγινε ένα παιχνίδι από το οποίο έμεινα ικανοποιημένος για την απόδοση που είχε η ομάδα μου μέχρι και τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Θεωρώ ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν επικρατήσει το τελευταίο διάστημα για την ομάδα μου ήμασταν αρκετά έως πολύ καλοί, με αποτέλεσμα να μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει και το σκορ, κάτι που δεν έγινε ειδικότερα με την κλασική ευκαιρία που χάσαμε, πριν δεχτούμε το γκολ. Από εκεί και πέρα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, όταν έγινε το 1-0 και δεχθήκαμε στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας. Τηρουμένων των αναλογιών ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο και η ψυχολογία μας έπεσε ενώ δεν υπήρχαν άλλες λύσεις για να βοηθηθεί η ομάδα. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αυτή».

Για το αν ο Πλατανιάς θα μπορέσει να “επανέλθει” σε μια κανονική ροή εμφανίσεων και αποτελεσμάτων: «Γίνονται κάποιες προσπάθειες. Προσπαθούμε να φέρουμε κάποια παιδιά έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα, να ξέρουν το πρωτάθλημα. Κινούμαστε προς τα εκεί, να αυξήσουμε την ποσότητα και την ποιότητα που μας λείπει σε καίριες θέσεις».

Για το αν ήταν ρίσκο η συμμετοχή του Κόρτσταμ: «Δεν υπήρχαν άλλες επιλογές και ο χρόνος πιέζει αυτή τη στιγμή. Ο Κόρτσταμ είναι ένας παίκτης που ξέρει και την ομάδα και το πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως, δεν είχαμε έτοιμους παίκτες, μας λείπουν και το ξέρετε πολύ καλά. Οση ώρα έπαιξε ήταν αρκετά καλός».

Απόδοση: Athlitiko

The post Τάτσης: Θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει το σκορ appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com