Τέλη Ιουλίου τα καλά μεταγραφικά για την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι και έχει απλώσει τα «δίχτυα» της σε παίκτες με θητεία στη Σούπερ Λιγκ. Ορισμένοι από αυτούς που θέλει έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες του, οπότε ουσιαστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά θα έχουμε μετά τις 25 Ιουλίου.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή Νικό Λουμπαρδέα και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως τα μεταγραφικά θα τρέξουν στα τέλη Ιουλίου.Δεν είναι μόνο πως υπολείπεται να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1 στα πλέι-άουτ -η τελευταία αγωνιστική είναι το επόμενο Σάββατο 18 Ιουλίου- είναι ότι θα πρέπει να τρέξουν εξελίξεις και στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

Είναι τελείως διαφορετικό να έχουμε Σούπερ Λιγκ 2 με δύο ομίλους και διαφορετικό με έναν,  αφού λιγοστεύουν οι ανταγωνιστές που θα βγουν στην αγορά για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επειδή μόνο με αξιόλογους παίκτες θα διεκδικήσει άνοδο, για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να βιαστεί να δώσει απαντήσεις αλλά θα περιμένει τις προτάσεις από άλλες ομάδες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ορισμένοι από τους έμπειρους παίκτες που έχει χτυπήσει την «πόρτα» η πατρινή ομάδα όπως ο Μένκα, ο Λουκίνας, ο Μεχία, ο Κρητικός που πήγε ήδη στον Βόλο αλλά και ο Δ. Ανάκογλου, είναι παίκτες που έχουν ζητήσει χρόνο πριν δώσουν τις οριστικές τους απαντήσεις αφού περιμένουν προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Οπότε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως οι μεταγραφές βασικών παικτών θα γίνουν στα τέλη Ιουλίου ή ακόμα και στις αρχές Αυγούστου.Μπορεί η έναρξη της προετοιμασίας να έχει οριστεί για τις 3 Αυγούστου αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς η δουλειά θα ξεκινήσει με όσους παίκτες έχουν αποκτηθεί.

Άλλωστε εκτός από τους παίκτες που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ και θα αποκτηθούν εντός των ημερών, υπάρχουν και ορισμένοι νεαροί που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία και θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για να κερδίσουν ένα συμβόλαιο στο νέο ρόστερ…

Πηγή: Γνώμη Πατρών

The post Τέλη Ιουλίου τα καλά μεταγραφικά για την Παναχαϊκή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...