Τέλος στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Πρωτάθλημα τέλος στην Super League 2. Αυτό αποφασίστηκε στο ΔΣ της διοργανώτριας καθώς κατά πλειοψήφια πέρασε η οριστικη διακοπή της σεζόν με ψήφους 11-4.

Κατάτης διακοπής ψήφισαν οι Λεβαδειακός, Χανιά, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας (ψήφισε υπέρ στην πρόταση του Λεβαδειακού) ενώ υπέρ της πλειοψήφιας τάχθηκαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Ένωσης.

Υπέρ ψήφισαν ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Πλατανιάς και οι άλλοι εκπρόσωποι της FL, Ιάλυσος και Καβάλα.

Απών από τη διαδικασία ήταν οι Δόξα Δράμας και καθώς κι ένας εκ των εκπροσώπων της FL, τα Τρίκαλα.

Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι προς ψήφιση ήταν δύο. Του Λεβαδειακού που πρότεινε να γίνουν κανονικά οι 2 τελευταίες αγωνιστικές και τα πλέι οφ αλλά χωρίς πλέι άουτ και του Καραϊσκάκη για έναν γύρο πλέι οφ.

Απορρίφθηκαν και οι δύο προτάσεις και μοιραία αφού συγκεντρώθηκαν τα 3/4 που απαιτούνται βάσει τροπολογίας Αυγενάκη, η SL2 κατεβάζει ρόλα για την τρέχουσα σεζόν.

Παράλληλα αποφασίστηκε και η επικύρωση της βαθμολογίας.

Γι’ αυτό ψήφισε υπέρ πλειοψηφίας ο Λεουτσάκος Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε ότι θα ταχθεί υπέρ της πλειοψηφίας, ανεξάρτητα με το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν ξεκάθαρος από την αρχή καθώς χαρακτηριστικά ανέφερε «για να τελειώσει όλο το ζήτημα και να μην ταλανίζεται άλλο η κατηγορία».