Τέσσερις αθλητές του Ερασιτέχνη στη προετοιμάσια της ΠΑΕ στη Σλοβενία

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας βρίσκονται τέσσερις αθλητές του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, κάτι το οποίο αποδεικνύει και εμπράκτως τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας έκανε και το παρακάτω post στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Πιο Αναλυτικά

«Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Ερασιτεχνικής στη προετοιμασία της ομάδας μας στη Σλοβενία!

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά των προπονητών μας όλα αυτά τα χρόνια, αποδίδει καρπούς.

Στο Rogla της Σλοβενίας, εκεί που χτίζεται ο φετινός Απόλλων, βρίσκονται ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Τα παιδιά θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν επαγγελματικά, βελτιώνοντας την
αγωνιστική και φυσική τους κατάσταση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων, κ. Κώστα Τσακίρη και τον προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Μόρα για τις ευκαιρίες που δίνουν στους νέους ποδοσφαιριστές.

Η περίοδος που ακολουθεί είναι περίοδος ξεκούρασης για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας. Μετά τις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι ομάδες της Κ19, Κ16 και Κ14 με εργομετρήσεις και προπονήσεις, ενώ από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινούν και τα μικρότερα τμήματα».