«Τίτλοι τέλους» για τη Λάρισα

«Τίτλοι… τέλους» ρίχνει η ΚΑΕ Λάρισα, μιας και δεν βρέθηκε διοικητική λύση με τον μεγαλομέτοχο, κ. Θεόδωρο Ριζούλη να βάζει «λουκέτο» στη περσινή μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Λάρισα αναμένεται να απουσιάζει από την επόμενη Basket League, πέφτοντας ξεκάθαρα «θύμα» των παχυλών πολιτικών υποσχέσεων της κρατικής επιχορήγησης η οποία δεν ήρθε ποτέ, δημιουργώντας μια οικονομική «τρύπα» στα ταμεία της ΚΑΕ του ύψους των 200.000€.

Αυτήν την «τρύπα» αδυνατεί να κλείσει ο κ. Ριζούλης, παίρνοντας την μεγάλη απόφαση να αποσύρει ουσιαστικά την ομάδα από το πρωτάθλημα της Basket League, αφήνοντας με τις κατά καιρούς δηλώσεις του αιχμές για την διοργανώτρια αρχή του ΕΣΑΚΕ και το πως αυτήν λειτουργεί. Παρόμοιες αιχμές είχε αφήσει και πριν από δύο χρόνια κατά την απόσυρσή του από τα δρώμενα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, ο κ. Ζομπανάκης. Από τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Και πως να αλλάξει άλλωστε από την στιγμή όπου ορισμένοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα μέσω των «θέσεων» που κατέχουν σε νευραλγικές θέσεις. Ομάδες «μυστήρια-τρένα» που τους ενδιαφέρει περισσότερο αν θα αγωνιστούν στην Ευρώπη και όχι ποια θα είναι η πορεία τους στην Ευρώπη. Έξυπνους αναγνώστες έχουμε, μπορούν να καταλάβουν το γιατί.

Ο Ζομπανάκης στο Ρέθυμνο ήταν «ρομαντικός». Ο Ριζούλης στη Λάρισα ήταν «ρομαντικός». Και ξέρετε ποιοι… «την πατάνε στη ζωή» που λέει και ο Ελληνικός λαός.

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας, άγνωστες είναι ακόμη οι προθέσεις του κ. Ριζούλη, με μια πρώτη πληροφόρηση να κάνει λόγο για restart του συλλόγου από τα χαμηλά (ίσως) Εθνικά στρώματα, με πιο στέρεες βάσεις σε ένα οικοδόμημα το οποίο θα χτιστεί και πάλι από την αρχή, ξεκινώντας από τις ακαδημίες του.