Ταουσιάνης: «Δείχνουμε συνέπεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας»

Παρά το 3-0 και την άνετη επικράτηση για τα Χανιά απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας ο… απαιτητικός Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε ότι οι παίκτες του έμειναν μακριά από τα στάνταρ που μπορούν να πιάσουν.

Ο 52χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε μεν ευχαριστημένος από τη συνέπεια που δείχνει η ομάδα του η οποία έφτασε σε μία ακόμα νίκη, ωστόσο λόγω της απαιτητικής εβδομάδας που προηγήθηκε, σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του ήταν επηρεασμένοι, μην καταφέρνοντας έτσι να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

«Σαφώς είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τη συνέπεια που δείχνουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι μία συνήθεια την οποία θέλουμε να έχουμε αυτή τη χρονιά και είναι σημαντικό για μας. Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν μακριά από τα στάνταρ που έχουμε σαν ομάδα όσον αφορά την παρουσία μας στο γήπεδο και αναφέρομαι στην ταχύτητα του παιχνιδιού, την ένταση», είπε ο Ταουσιάνης, για να συνεχίσει: «Ηταν ξεκάθαρο ότι μας έλειπε η φρεσκάδα, κάτι για το οποίο υπάρχουν βέβαια ελαφρυντικά και εξηγήσεις. Περάσαμε μία εβδομάδα η οποία ήταν πάρα πολύ έντονη όσον αφορά τις ενεργειακές δαπάνες με πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Οπότε, αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραστούμε λίγο και θα δώσουμε ανάσες στα παιδιά. Είναι όμως σημαντικό όπως είπα και πριν όταν δεν πιάνουμε τα στάνταρ που έχουμε σαν ομάδα και τα επίπεδα απόδοσης να μπορούμε να παίρνουμε νίκες. Από αύριο πάλι όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα οργανώνουμε την κάθε μας μέρα ώστε στο τέλος της να φύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ποιο είναι το ζητούμενο για τα Χανιά αλλά και για τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, σχολίασε: 

«Στο πλαίσιο της διάκρισης μας εντάσσονται όλα τα παιχνίδια και όλοι οι θεσμοί, οπότε έχουμε απέναντι μας την επόμενη Δευτέρα έναν πολύ καλό αντίπαλο, έναν ανώτερο αντίπαλο, μια ανώτερη ομάδα από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει, μια ανώτερη ομάδα και από μας όσον αφορά όλα της τα επίπεδα. Η προσέγγιση για μας δεν αλλάζει, είναι ίδια. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να μπορούμε να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο με την αγωνιστική μας απόδοση. Μέλημά μας είναι η εφαρμογή των χαρακτηριστικών μας σαν ομάδα, δηλαδή του τρόπου παιχνιδιού μας με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν παίζουμε. Περιμένουμε να παίξουμε και αυτό το παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και να έχουμε μια καλή αγωνιστική παρουσία, αυτή είναι η προτεραιότητα. Οταν είσαι καλός μέσα στο γήπεδο, όταν έχεις καλή αγωνιστική απόδοση, τότε δημιουργείς και προϋποθέσεις για να ζητάς πράγματα με όποιον και να παίζεις. Τώρα για τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι πολύ μακριά αυτή τη στιγμή και σκεφτόμαστε μονάχα το αύριο».

Τέλος, για το πότε θα ξεκινήσει να υπολογίζεται ο Μάνος απάντησε: 

«Ο Μάνος εις γνώση μας ξέραμε ότι λόγω της φυσικής του κατάστασης και ετοιμότητας θέλει χρόνο. Υπολογίσαμε από την ημέρα που ήρθε ότι θα χρειαστούν 4 με 6 εβδομάδες, Οπότε, καταλαβαίνετε ότι θέλουμε ακόμα 4 εβδομάδες γιατί βρίσκεται 2 εβδομάδες τώρα στην ομάδα».

Πηγή: athlitiko

The post Ταουσιάνης: «Δείχνουμε συνέπεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com