Τα έχωσε στην UEFA ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ άσκησε αυστηρή κριτική στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις σκέψεις δημιουργίας της Nation League το 2018. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως οι αποφάσεις θα ήταν διαφορετικές αν αυτοί που της έπαιρναν, έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο τεχνικός της Ντόρτμουντ τόνισε: «Νομίζω ότι η απόφαση θα ήταν διαφορετική αν οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις έπρεπε να παίξουν. Στα επόμενα χρόνια θα αντιληφθούμε όλοι που πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα, γιατί το παιχνίδι από μόνο του δεν μπορεί να είναι λιγότερο έντονο, αν θες βέβαια να είσαι επιτυχημένος σε αυτό. Ούτε οι προπονητές ούτε και οι ποδοσφαιριστές ρωτήθηκαν τι νομίζουν γι αυτό, ήταν όλα προαποφασισμένα».

Στη συνέχεια, ο Κλοπ υπογράμμισε: «Θα δούμε τι αποφάσισαν οι άλλοι γι΄ αυτό. Μπορεί όλοι να ήμασταν επηρεασμένοι από καθημερινό φόρτο εργασία και κάποιος ξέχασε να μας το πει, αλλά δεν ήξερα ότι η απόφαση είχε παρθεί. Θα εκτιμούσα αν σε τέτοιες στιγμές άνθρωποι που είναι κοντά στο αντικείμενο σε καθημερινή βάση, εμπλέκονται πιο πολύ».