Τα σημερινά παιχνίδια σε Α’1 και Β΄ΕΠΣΛ (1ο Όμιλο)

Α’1 και 1ο Όμιλο Β’ ΕΠΣ Λάρισας έχουμε αύριο το απόγευμα στις 17.00, στις επάλξεις του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Λάρισας, με κάποιες από τις αναμετρήσεις να ξεχωρίζουν ενώ άλλες να είναι θεωρητικά τυπική διαδικασία.

Στο πρωτάθλημα της Α’1 ΕΠΣ Λάρισας ένα από τα παιχνίδια που διακρίνεται και είναι θεωρητικά ντέρμπι, είναι αυτό του γηπέδου Βιολογικού, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παραπόταμο. Επίσης ο Βουκεφάλας θα υποδεχθεί την 5άστερη από την πρώτη αγωνιστική Δήμητρα Αγιάς ευελπιστώντας στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ενώ η Ροδιά θα υποδεχθεί το Συκούριο.

Πιο αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της Α’1 ΕΠΣΛ:

Ομορφοχώρι – Καλοχώρι
Ροδιακός – Συκούριο
Βουκεφάλας – Δήμητρα
Γλαύκη – Θύελλα
Πανιώνιος – Παραπόταμος
Κουλούρι – Όλυμπος
Χάλκη – Αμπελόκηποι
Ελευθεριακός – Αναγέννηση Φ.

Συνέχεια αύριο και στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λάρισας και του 1ου Ομίλου, όπου 3 παιχνίδια προσφέρονται για μεγάλες συγκινήσεις. Το πρώτο είναι αυτό μεταξύ της Ομόνοιας με την Δόξα Αρμενίου, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από ένα άσχημο ξεκίνημα, με βαριά εντός έδρας ήττα και την Ομόνοια να θέλει και αυτήν να κάνει “σεφτέ”. Παιχνίδι με καλές υποσχέσεις είναι και αυτό που θα διεξαχθή στην Μελία όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον φορτσάτο ΠΑΟ Αβέρωφ. Ενώ τέλος καλό αναμένεται να είναι και το παιχνίδι Νίκη Νίκης – Χαλκιάδες, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν στο τρίποντο και μόνο σε αυτό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ:

Πελασγιώτιδα – Μελισσοχώρι
Ραχούλα – Ν. Πολιτεία
Νίκη Nίκης – Χαλκιάδες
Μελία – Αβέρωφ
Λάρισα ’88 – Αμυγδαλέα
Υπέρεια – Βρυσιά
Ομόνοια – Αρμένιο
Άγιοι Ανάργυροι – Βαμβακού