Τα δοκάρια η Χαραυγή, τα γκολ η Βερδικούσια

Τη νίκη στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισε η Προοδευτική Βερδικούσιας, αφού πέρασε με 3 – 0 από την έδρα της Χαραυγής. Τρία δοκάρια είχαν οι… άτυχοι γηπεδούχοι.

Στο πρώτο ημίχρονο και λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε. Πιο συγκεκριμένα ήταν το 36ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μιχαλές Μιχάλης με όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα έκανε το 0 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και από το ξεκίνημά του και μέσα σε διάστημα είκοσι λεπτών, η Χαραυγή είδε τη τύχη να τις γυρνάει τη πλάτη, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Καθώς ο Παπαδόντας είδε δύο προσπάθειές του να καταλήγουν στο κάθετο δοκάρι, ενώ ο Γαλάνης με τη σειρά του σημάδεψε το… οριζόντιο!

Έτσι φτάσαμε στο 67ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν στην αντεπίθεση, ο Φίλιππος Τέλλιος, σέντραρε για τον Δημήρη και αυτός με ιδανικό τελείωμα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ενώ το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε ο Μηνάς Συνάπαλος, από πάσα του Νίκου Οικονόμου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα Γκολ

0 – 1 36′ Μιχαλές Μιχάλης.
0 – 2 67′ Δημήρης Θ.
0 – 3 90’+3′ Μηνάς Συνάπαλος.

Οι Συνθέσεις

Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ξύτσας, Στρατίκης (46′ Μπαλώσι), Πατσιούρας (46′ Ντόγια), Σχοινάς, Γαλάνης, Παπαδόντας (78′ Μανταλιάς), Βαρσάμης (66′ Σκαφίδας), Λέτσιος, Τέλλιος, Τσιαμούρας (46′ Χασιώτης), Παππάς.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Τέλλιος, Μιχαλές Δ., Μιχαλές Μιχ., Μάνης (90′ Δήμκος), Συνάπαλος Μ., Ζερδαλής, Συνάπαλος Αλ. (66′ Δημήρης), Καρκατσέλας, Οικονόμου Ν.Γ., Γκαραβέλης (79′ Μπακλαβάς Δ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Καραμαγκιόλας, Γουλάς.