Τα «κλειδιά» στους Κόμματο – Γκαμπέτα

Νέστορας Κόμματος και Άρης Γκαμπέτας θα «τρέξουν» τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Λάρισα BC, με τον μεγαλομέτοχο Θεόδωρο Ριζούλη να τους δίνει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας.

Νέα δεδομένα προκύπτουν στη μπασκετική Λάρισα, μιας και ο μεγαλομέτοχος της Λάρισα BC, Θεόδωρος Ριζούλης, αποφάσισε τη νέα αγωνιστική περίοδο να παραδώσει τα «κλειδιά» της ομάδας σε δύο πρώην αθλητές του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια είχαν διοικητικό πόστο στην ομάδα.

Ο λόγος για τον πάλαι ποτέ πρωταθλητή Ευρώπης, Νέστορα Κόμματο, και τον μέχρι πρότινος team manager της ομάδας, Άρη Γκαμπέτα.

Ως εκ τούτου, το βάρος του «χτισίματος» της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου, «πέφτει» αποκλειστικά στους δύο αυτούς ανθρώπους, βάζοντας τη λαρισινή ομάδα σε μια νέα βάση δεδομένων. Δεδομένων των οποίων θέλουν παλιούς αθλητές να αναλαμβάνουν πλέον ενεργό ρόλο στα σωματεία, όπως άλλωστε προσφάτως έκανε και ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη στο πόστο αυτό.

Μετά και από την εξέλιξη αυτήν, Κόμματος και Γκαμπέτας έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας περιόδου με το μπάτζετ της ομάδας να ανέρχεται στα 650.000€, ποσό το οποίο θα πρέπει να καλύψει όλες τις ανάγκες της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...