Τα λεφτά των Τούρκων, η ποιότητα της Σταντάρ και η κουρασμένη Ιταλίδα

Καλησπέρα σας και καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε.

Όπως πάντα, οι επιλογές μας θα είναι λίγες και όχι κάποιες… δεκάδες αγώνων ώστε… μοιραία να πιάνουμε κάποιους και μετά να θυμόμαστε μόνον τις νίκες και όχι την χασούρα.

Δύο – τρία παιχνίδια, για ένα μεροκαματάκι. Εξάλλου, το στοίχημα είναι για την ευχαρίστηση και όχι για να γίνει κανείς πλούσιος. Όποιος το ξεχάσει αυτό, θα μείνει στο τέλος ταπί και ψύχραιμος. Βασικός νόμος της φύσης.

Σήμερα λοιπόν, ξεκινάμε από την Προύσσα, εκεί που η χλιδάτη Μπούρσασπορ υποδέχεται την Βοϊβοντίνα. Το 2-2 του πρώτου γύρου δίνει μεν το προβάδισμα στους Τούρκους του πρώην ερυθρόλευκου Μπελούτσι, αλλά η Μπούρσα θα αντιμετωπίσει με απόλυτη σοβαρότητα το ματς. Ο άσσος ξεκίνησε στο 1.70 και κατρακύκλησε λίγο πάνω από το 1.50. τον διαλέγουμε όμως.

Δεύτερη επιλογή μας είναι η νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί της Ξάνθης. Αν και οι Βέλγοι θα κάνουν πολλές αλλαγές, έχουν το «βάθος» να επικρατήσουν έστω και με 1 – 0 μίας Ξάνθης που δεν λέει και πολλά.

Τέλος, η τρίτη μας επιλογή είναι από το τένις και το τουρνουά γυναικών που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Τορνότο του Καναδά. Το νούμερο 20 του παγκόσμιου ταμπλώ Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα μπορεί άνετα να επικρατήσει της νούμερο 12 Ρομπέρτας Βίντσι. Και τούτο διότι η ιταλίδα είναι και μεγάλη σε ηλικία και ντεφορμαρισμένη (παρά τη χθεσινή καλή εμφάνιση που για μένα ήταν εξαίρεση) αλλά και παίζει τρίτο παιχνίδι σε λιγότερο από 72 ώρες. Η 24χρονη Σλοβάκα κερδίζει και μας πληρώνει τουλάχιστον δύο φορές τα λεφτά μας!

Σύνολο; Ότι ποντάρουμε επί τουλάχιστον τέσσερα! Καλή τύχη!

Ο αλογομούρης