«Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν την τάση και τη νοοτροπία να διεκδικούν τις νίκες» (Vid)

Ο αέρας δεν κατάφερε να χαλάσει τα σχέδια της ΑΕΛ, που με μία επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να νικήσει τον Απόλλωνα Πόντου με 0 – 3 στο Πολύκαστρο και τον Γιάννη Ταουσιάνη να αναφέρεται ακόμα μία φορά στην «αρρώστια νικών» που θα πρέπει να αποκτήσουν οι «βυσσινί».

Ο τεχνικό της ΑΕΛ μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε τα εξής: «Εμείς δηλώνουμε ικανοποιημένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός ότι σε μεγάλα διαστήματα είδαμε από τα παιδιά πράγματα που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγούνε σήμερα, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν την τάση και τη νοοτροπία να διεκδικούν τις νίκες μέσα από πράγματα που δουλεύουν στην καθημερινότητα.

Οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια σ’ ένα δύσκολο εξαρχής παιχνίδι, ασχέτως αν τα πράγματα πήγαν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο με τον δυνατό άνεμο κόντρα σε μας, τα πράγματα ήταν δύσκολα στο να φτάσουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή σ’ ένα μοιρασμένο όμως ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καθολική υπεροχή και δίκαια πετύχαμε τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να αυξήσουμε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Εμείς πρέπει να αποκτήσουμε αρρώστια με τις νίκες. Από αύριο θα επιστρέψουμε στην διαδικασία της καθημερινότητας και την προσπάθειας να εξελιχθούμε και να ολοκληρωθούμε σε όλα τα επίπεδα σαν ομάδα».

Για το τέρμα του Νούνιες:

«Είναι ευχάριστο να έχει καλή απόδοση, αλλά και να πετυχαίνει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση. Όμως ευχάριστη είναι και η εικόνα των Κόλα και Τσιριγώτη. Δεν πρέπει να αδικήσουμε όμως την προσπάθεια όλων των παιδιών σήμερα».

Χαρούμενος όμως ήταν και ο Σέρχιο Νούνιες, καθώς το ντεμπούτο του Ουρουγουανού συνδυάστηκε με γκολ, αλλά και νίκη για την ΑΕΛ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησαν να πετύχω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Αυτό μου δίνει εμπιστοσύνη για να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Ήμασταν όλοι ενωμένοι και κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μέσα στη βδομάδα. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

Εγώ κράτησα την ηρεμία παρά τις χαμένες ευκαιρίες που είχα. Γνωρίζω πως ο επιθετικός μπορεί να χάσει κάποια φάση, αλλά ευτυχώς στη συνέχεια σκόραρα και βοήθησαν την ΑΕΛ».

Στις δυσκολίες του αγώνα αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαϊδανός τονίζοντας ότι, «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοήθησαν για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο και δυσκολευτήκαμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, βέβαια καταφέραμε να βγάλουμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και βάλαμε τρία ωραία γκολ. Βγάλαμε πάθος στον αγώνα, συνδυαστικό κι ωραίο ποδόσφαιρο και νομίζω πως εμείς καταφέρουμε να το κάνουμε εύκολο στο τέλος».

Από τη πλευρά του ο Δημήτρης Μαυριάς στάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και την συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα.

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και βαθμολογικά, αλλά και για την ψυχολογία μας. Η σημερινή νίκη ήταν δύσκολη γιατί έγινε σ’ ένα γήπεδο με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εμείς δεν μπορούσαμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που θέλαμε εξαιτίας του δυνατού αέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κάναμε αυτό που έπρεπε, ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο τέλος ήρθαν και τα γκολ».

Τέλος, συμμετοχή με τα «βυσσινί» έκανε και ο Έντι Κόλα, που αναφέρθηκε στο τρίποντο, αλλά και στον κόσμο της ΑΕΛ.

«Είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου με την ΑΕΛ σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς που δεν βοήθησε ούτε ο καιρός, ούτε το γήπεδο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο πετυχαίνοντας τρία γκολ».

Για την Λάρισα: «Η Λάρισα είναι μία ωραία πόλη, με κόσμο που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και την ομάδα και είναι όμορφο να το ζεις».

Δείτε τις δηλώσεις:

Πηγή: formedia.gr