Τελείωσε με… «πεντάρα» τις υποχρεώσεις του ο ΑΑΑ!

Με τα πάντα να έχουν κριθεί βαθμολογικά, ο και τυπικά πρώτος της βαθμολογίας Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, επικράτησε εκτός έδρας των και τυπικά δεύτερων Βουναίνων με 5 – 0, για τη τελευταία αγωνιστική των Play Off του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ήταν κυρίως αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όμως με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού στο ματς, χάρη σε πολύ όμορφο τέρμα, το οποίο σημείωσε ο συνήθης ύποπτος, Θέμης Παιδής.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, μπόρεσαν σε ένα καίριο χρονικά σημείο, να αποκτήσουν και «μαξιλαράκι» ασφαλείας στο σκορ. Είχαμε μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τζεμολάρι με ωραία ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μητσή, να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο 57ο λεπτό, κατάφεραν να «σφραγίσουν» τη νίκη, διότι ο Δοξαριώτης με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 66′, κατάφεραν να πάρουν ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις όσον αφορά το σκορ, όταν ο Δοξαριώτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 0 – 4, ενώ ο ίδιος παίκτης στο φινάλε της αναμέτρησης πέτυχε χατ-τρικ, ολοκληρώνοντας το τελικό 0 – 5!

Τα Γκολ

0 – 1 20′ Παιδής.
0 – 2 42′ Τζεμολάρι.
0 – 3 57′ Δοξαριώτης.
0 – 4 66′ Δοξαριώτης.
0 – 5 90′ Δοξαριώτης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Τσανάς, Λαμπράκης, Χριστοδούλου, Νταναβάρας, Ρουμελιώτης, Καζάνι Κ., Χατζής, Σμυρλής, Ψαρής, Αργύρης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Καλούδας, Παιδής, Μπακαρτζής, Νούσιος, Χασιώτης, Τζεμολάρι, Δοξαριώτης, Τζίκα, Κατσογιάννης, Φάρα, Παναγιώτου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Δίχρης, Βελεσιώτης.