Τελετή λήξης ακαδημιών Φοίβου Γιάννουλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/6/13 η τελετή λήξης των ακαδημιών του Α.Ο. Φοίβος 2002 στο κλειστό γυμναστήριο του 3ο Δημοτικού Γιάννουλης. Απονεμήθηκαν διπλώματα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες από τους χορηγούς Μπάρα Νίκο Και Παπαδόπουλο Βασίλη και όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μπάσκετ μεικτών ομάδων παίδων, παμπαίδων, Μίνι καθώς και αγώνας βόλλευ μεταξύ γονέων και αθλητών.

Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Νίκος Παράφορος ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν έμπρακτα την ακαδημία αλλά και τους προπονητές του σωματείου Μίζιο Αθανάσιο (Υπέυθυνο ακαδημιών Μπάσκετ), Κουτρούλη Θοδωρή, Βαλιώτη Γιώργο (υπέυθυνο ακαδημιας Βόλλευ), Γκέτσιου Κατερίνα.

Η οικογένεια του Φοίβου μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο κάτι που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια. Οι ομάδες του συλλόγου μας διακρίθηκαν και φέτος με την αγωνιστική παρουσία τους αλλά και τη συμπεριφορά τους όπου συμμετείχαν.

Προσπαθούμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε επίπεδο τόσο ποιοτικό όσο και αγωνιστικό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί ήδη από φέτος από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν 4 αθλητές στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του συλλόγου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες διασκέδασαν πραγματικά και έστειλαν ένα μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και είναι ένας από τους πυλώνες της κοινωνίας που δεν θα αφήσει το δημοτικό διαμέρισμα Γιάννουλης να πέσει σε μαρασμό.

Θεωρούμε υποχρεωσή μας να ευχαριστήσουμε τους:

– Πρατήριο Καυσίμων Γκέβρος Βαίος & Ζωή.

– Κρεοπωλείο Βλαχόπουλος.

– Φάστ Φουντ “TO EAT”, Καραφύλλης Γιώργος

– Αποθήκη τροφίμων, Μπάρας Νίκος.

– Service Αυτοκινήτων “Ο KOSTAS”, Παπαδόπουλος Βασίλης

– Σόμπες Τζάκια AGORASTOS – CAFÉ MESSETA.

– ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΑΤΑ Ε.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβριο. Καλό Καλοκαίρι!