Τελικός Champions League 2022: Τραυματίστηκε δημοσιογράφος της Equipe από οπαδούς της Λίβερπουλ

Ανάμεσα στους εκατοντάδες τραυματίες που προκλήθηκαν από τα επεισόδια έξω από το Σταντ Ντε Φρανς ήταν και ο δημοσιογράφος της Equipe, Μπερτράν Λατούρ, ο οποίος χτυπήθηκε από οπαδούς της Λίβερπουλ πριν την έναρξη του τελικού του Champions League.

Όπως γνωστοποίησαν οι Αρχές του Παρισιού προχώρησαν σε 68 συλλήψεις για το χάος έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, ενώ η κατάσταση αυτή οδήγησε στο να τραυματιστούν ελαφρά 174 άνθρωποι.

Σύμφωνα με την Equipe, ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μπερτράν Λατούρ, που εργάζεται στην εφημερίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα, πως ο ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Λίβερπουλ, ενώ βρισκόταν έξω από το στάδιο.

“Κατευθυνόμουν προς το Σταντ Ντε Φρανς όταν ένας Γάλλος είπε στους μεθυσμένους οπαδούς της Λίβερπουλ ότι ήμουν δημοσιογράφος “υπέρ της Ρεάλ”, κάτι που προφανώς δεν είμαι. Τότε οι τρεις οπαδοί άρχισαν να με χτυπούν. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Βρισκόμασταν στη μέση του πλήθους και τότε, άλλοι οπαδοί των κόκκινων ήρθαν να μας χωρίσουν”, εξομολογήθηκε ο Λατούρ.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

Πηγή: Sport24.gr