Τεράστια προσφορά από Κίνα για τον Μπενίτεθ!

Ποσό που θα ξεπερνάει τα 13 εκατ.ευρώ το χρόνο προσφέρει η Dalian Yifang στον Ράφα Μπενίτεθ για να καθίσει στον πάγκο της, με τον Ισπανό να μην έχει καταφέρει ακόμα ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νιούκαστλ!

Ναι μεν οι «καρακάξες» και ο έμπειρος κόουτς έχουν βρεθεί πολύ κοντά σε νέο deal για να συνεχίσουν μαζί, ναι μεν η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Premier League και το υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, όμως, ο Μπενίτεθ έχει κάποια δεδομένα να υπολογίσει αυτή τη στιγμή.

Το ένα είναι πως σε 12 μέρες θα είναι ελεύθερος με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται. Βέβαια, η Νιούκαστλ βρίσκεται σε κρίσιμη περίοδο και ενδεχομένως μέσα στο καλοκαίρι να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς με Άραβα Σεΐχη να εξαγοράζει τις μετοχές του κλαμπ.

Από την άλλη, η Dalian Yifang, στην οποία μετακόμισε πριν από καιρό και ο Μάρεκ Χάμσικ (δίχως να κάνει το παραμικρό και αποχωρώντας άμεσα κατά πάσα πιθανότητα), προσφέρει κάτι παραπάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Ισπανό κόουτς για να δεχθεί να βρεθεί στον πάγκο της!

Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι στην Κίνα μπορεί να βγάλει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πάρα πολλά χρήματα, όμως, θέλει να συνεχίσει τη δουλειά του επί αγγλικού εδάφους…

Τεράστια προσφορά από Κίνα για τον Μπενίτεθ!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...