“Τετράστερος” ο Πυργετός

Η Αναγέννηση Πυργετού δεν αντιμετώπισε και πολύ μεγάλη δυσκολία απέναντι στη Θύελλα Ελάτειας, την οποία και κέρδισε εντός έδρας με 4 – 0.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού ήταν καταιγιστικοί και ουσιαστικά κατάφεραν να “καθαρίσουν” το ματς από πολύ νωρίς. Η αρχή έγινε μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Νίκος Ρακίπι με σουτ μετά από πάσα του Γιώργου Βάρσου έκανε το 1 – 0.

Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Πυργετός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Βάρσος με σουτ, μετά από πάσα του Νίκου Ρακίπι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Όμως οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί.

Καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα πέτυχαν κι άλλο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Άγγελος Ρακίπι με σουτ έξω από τη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Πυργετό να βάζει ακόμη ένα γκολ στο 55′, όταν από κάθετη του Άγγελου Ρακίπι ο Πουρλιώτησε με πλασέ έκανε το 4 – 0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι να σημειώσουμε πως είχαν και δύο δοκάρια με τον Νίκο Ρακίπι στο 25′ και στο 65′, ενώ υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες για την Ελάτεια με τον Χρήστο Γκογκότη. Ωστόσο το 4- 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Γιάννης Μπάγκας): Πύλιουρας, Παπαγεωργίου (60′ Ζάχος), Βουγιούκας (60′ Δήμου), Καμάμι, Μπουλάρι, Ρακίπι Ν., Τζιόλας, Περκέτσι (60′ Αδάμος), Πουρλιώτης, Ρακίπι Άγγ., Βάρσος.

Θύελλα Ελάτειας (Στέλιος Παπαδόντας): Κανταρίνος, Γκογκότης Χρ., Κέρι, Κοντογιάννης, Ζάρρας Γ., Κοντονάσιος (46′ Γιακουβής Κ.), Τασιόπουλος, Κασίδας, Παπαδόντας, Κολτσίδας, Γκογκότης Β.

Διαιτητική Τριπλέτα
Θύμιου, Χατζής, Αρσένης.