Τζάμπολ στις 31 Ιουλίου στο ΝΒΑ θέλει ο Σίλβερ, αντιδρά ο Τζόρνταν! (pic)

Ο κομισάριος του ΝΒΑ. Άνταμ Σίλβερ ενημέρωσε το συμβούλιο των ιδιοκτητών της Λίγκας ότι η 31η Ιουλίου είναι η ημερομηνία που προτείνεται για την επανέναρξη της σεζόν!

Πρόθεση της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν στα παρκέ. Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν, άρχισαν οι επαφές με την Disney για τη διεξαγωγή αγώνων στη Φλόριντα στα τέλη Ιουλίου. 

Συγκεκριμένα το ΝΒΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών άρχισε τις επαφές με την «Walt Disney Company» σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της σεζόν 2019-20 στα τέλη Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της «Disney’s ESPN Wide World of Sports» στην Φλόριντα ως τόπο διεξαγωγής αγώνων.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν η 31η Ιουλίου είναι η ημερομηνία που ο Άνταμ Σίλβερ θέλει για το restart σύμφωνα με τον Shams Charania.

Υπάρχει η πιθανότητα να μην αγωνιστούν και οι 30 ομάδες ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν, ως ιδιοκτήτης των Χόρνετς επικαλέστηκε την ασφάλεια των παικτών εξηγώντας πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν οι παίκτες του για παιχνίδια που δεν έχουν νόημα (σ.σ. η Σάρλοτ δεν είχε πιθανότητες πρόκρισης στα playoffs).

Πηγή: gazzeta.gr