Τζουβάρας – Ριμάι οι πρώτοι για την ΑΕΔΝ

Οι πρώτες μεταγραφές για την ΑΘλτική Ένωση Δήμου Νίκαιας είναι οι Θανάσης Τζουβάρας και Αντώνης Ριμάι.

Το Who is who του Θανάση Τζουβάρα

Ο 26χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Τζουβάρας, γεννήθηκε στη Νίκαια, όπου και ο τόπος της μόνιμης διαμονής του. Ξεκίνησε την καριέρα του, από τον Παναγροτικό Νίκαιας ( μία από τις τρεις ομάδες της συγχώνευσης που δημιούργησαν το 2004 την ΑΕΔΝ ) σε ηλικία 15 ετών, αγωνίστηκε στη μικτή ΕΠΣΛ και μετά από δύο χρόνια μεταγράφηκε στον Ηρακλή Χάλκης, ομάδα τότε Δ’ Εθνικής. Στη συνέχεια σαν φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αγωνίστηκε στους νέους του Πανιωνίου ( δύο χρόνια ) και σε ομάδες Δ’ Εθνικής ενώ παράλληλα εργάστηκε και σαν προπονητής τμημάτων υποδομής. Από την περίοδο 2011-2012, ουσιαστικά επιστρέφει στην ΑΕΔΝ, όπου εκτός από το ρόλο του τερματοφύλακα, θα εκτελεί και χρέη προπονητή σε τμήμα υποδομής του συλλόγου.

Το Who is who του Αντώνη Ριμάι

Ο 17χρονος επιθετικός Αντώνης Ριμάι, ήρθε στην ομάδα μας από την Πελασγιώτιδα, ομάδα Α1 ΕΠΣΛ, με τα χρώματα της οποίας, τα δύο τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις.

Ο “χορός” των ανανεώσεων…

Στην ομάδα της Νίκαιας του χρόονου θα συνεχίσουν οι παρακάτω αθλητές:

Οι Αντώνης Ψαρούλης ( 154 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 γκολ, 8η περίοδο στην ομάδα μας), Θάνος Βλασιάδης (74 συμμετοχές, 1 γκολ, 6η περίοδο στην ομάδα μας) και Χρήστος Μέκρας (43 συμμετοχές, 3 γκολ, 4η περίοδο στην ομάδα μας), που την τελευταία περίοδο δεν αγωνίστηκαν όσο θα θέλανε οι ίδιοι, λόγω στρατιωτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, δηλώνουν παρόντες και ετοιμοπόλεμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης ο Πασχάλης Σταυρίδης ( 100 συμμετοχές, 27 γκολ) ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές του νομού μας και όχι μόνο, που την περσινή περίοδο παραχωρήθηκε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, λόγω σπουδών, (τελειόφοιτος Πολυτεχνείου ) έχει ανοικτό φύλλο πορείας, για την επιστροφή του, μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών όχι μόνο καλοκαιρινής περιόδου αλλά και της χειμερινής ( μεταγραφές Ιανουαρίου 2012 ).

Ο Πασχάλης Μπακαρτζής ( 206 συμμετοχές σε σύνολο 212 αγώνων πρωταθλήματος της ΑΕΔΝ, 32 γκολ, 8η περίοδο στην ομάδα μας ) και οι συνοδοιπόροι του στην επιτυχημένη αγωνιστική και φιλοσοφική πορεία του συλλόγου, είναι αυτονόητο ότι παραμένουν στην ομάδα μας.

Ενώ τέλος ο Κώστας Σούλι, που με ενέργειες του 1ου προέδρου του συλλόγου  και σημερινού αντιπροέδρου κ. Βασίλη Κορκίζογλου απέκτησε την Ελληνική υπηκοότητα και ο Γιώργος Καραμάνης, προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής στην αντρική ομάδα, όπου αναμένεται να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να αναδείξουν το πληθωρικό τους ταλέντο. Στην πορεία από την εφηβική ομάδα, θα προωθηθούν ακόμη τρεις με τέσσερις μικροί για να πάρουν εμπειρίες αγωνιζόμενοι με την αντρική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

*Στην φωτό διακρίνεται ο Χρήστος Μέκρας.