Την έκπληξη από την «άσπρη» βούλα…

Την έκπληξη ελέω διαφοράς κατηγορίας έκανε ο Αετός Μακρυχωρίου, όπου και «πέταξε» εκτός Κυπέλλου ΕΠΣΛ τον Ηρακλή Λάρισας στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση, με την οποία βγήκε κερδισμένη η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα!

Το συγκρότημα του Μακρυχωρίου συνέχισε την ήδη πολύ καλή πορεία που κάνει μέχρι τώρα και στο πρωτάθλημα και επικράτησε στο γήπεδο του του Ηρακλή Λάρισας, με τον Αετό να προκρίνεται έτσι και στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 44ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ντιντής ανέτρεψε τον Παναγιώτη Τσιαντούλη και ο κ. Μπουμαρσόπουλος σημάδεψε το σημείο του πέναλτι. Έτσι, ένας πρώην παίκτης του Ηρακλή, Παναγιώτης Φουσίκας δεν στάθηκε άτυχος και με εύστοχη εκτέλεση από τα έντεκα βήματα έκανε το 1 – 0 για τον Αετό.

Μάλιστα, αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες στη σημερινή συνάντηση. Για τους γηπεδούχους δύο καλές στιγμές είχε ο Παναγιώτης Πάσιος, ενώ για τους φιλοξενούμενους χάθηκαν οι ευκαιρίες από τους Σπύρο Ζαφειρίου και τον Ηρακλή Γκιουρσάνη. Ωστόσο το 1 – 0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Αετός Μακρυχωρίου πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας!

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Αλμυρούλης, Δάσσιος, Τσιαπλές, Καπετάνι, Τσιαντούλης, Καλούσης, Μπουζώνας (68′ Κουτσογιάννης), Φουσίκας (62′ λ.τ. Τίκος), Τζίκα Ίλ., Πάσιος (89′ Τζίκα Ντ.).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Βασιλειάδης (46′ Πατσής), Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Παπαμάνος, Μόσχος, Κοντοθανάσης (55′ Παπαγιαννούλης), Μπάμης, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Φώτος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Ακρίβος.