Την έκπληξη ο Αμπελωνιακός, πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Την έκπληξη της 8ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας σημείωσε ο Αμπελωνιακός, μιας και κέρδισε τον Φαλανιακό στο μεταξύ τους παιχνίδι με σκορ 1 – 0 που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς.

Αυτήν, αποτελεί και την πρώτη νίκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Αλεξανδρή στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Αμπελωνιακό να «ξεκολλάει» από τις τελευταίες θέσεις και να φθάνει τους πέντε βαθμούς!

Στον αντίποδα, ο Φαλανιακός που έχει υψηλούς στόχους την φετινή αγωνιστική περίοδο δέχθηκε την εκτός έδρας ήττα, με την ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα να μένει στους δέκα έξι πόντους.

Ένα γκολ σημειώθηκε στο παιχνίδι της Ροδιάς με τον Στέλιο Αλεξόπουλο να είναι αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Φαλανιακού λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο με σουτ ύστερα από πάσα του Σπύρου Βούκια.

Από πλευράς ευκαιριών, ο Αμπελωνιακός είχε στιγμές με τους Σπύρο Βούκια και Κέρι Γκιόζι, ενώ ο Φαλανιακός απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Βασίλη Λάιο και Ηλία Πανταζή…

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Αλατάς, Κολιός, Μεσημέρης (70′ Μαυρίδης), Κυρίτσης, Αλεξόπουλος Στ., Λέκα, Βούκιας (80′ Γκιόζι), Πόνηρος (60′ Χατζούλης).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Λάιος, Πανταζής Γ., Γιαννακόπουλος, Μαχαίρας (20′ λ.τ. Λόλας), Λυγούρας (80′ Ιωαννίδης Σεμ.), Πανταζής Ηλ., Καραμπούζης (75′ λ.τ. Πανταζής Θωμ.), Νάστας, Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μπλιώνας, Κοντογιώργος.