Την αδική το αποτέλεσμα

Και πως να μην την αδικεί όταν ο Αντώνης Λίταινας χάνει την μια κλασσική ευκαιρία μετά την άλλη και πόσο μάλλον την στιγμή που ο Παναγιώτης Φουσίκας είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Δήμου Τεμπών.

Ο Παναγιώτης Φουσίκας άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με σουτ στη κίνησα από το ύψος οτυ πέναλτι. Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και στο 35′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με Σκούπρα να ευστοεί από την άσπρη βούλα μετά από αντατροπή στον Γεωργούλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών με κύριο εκφραστή τον μοιραίο τη φετινή χρονιά Αντώνη Λίταινα ο οποίος έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες να δώσει το προβάδισμα και πάλι στη ομάδα του στο 40′, 70′ και 80′. Και επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πάντοτε τιμωρεί, έτσι και στο 85′ ο Ανδρέας Βογιατζής σέντραρε από αριστερά με τον Κοτρώνη άθελα του να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Παπαγιάννης): Καρακώστας, Αλεξανδρίδης, Χατζής Γ., Σκούπρας, Βλιώρας, Γεωργούλας, Μαλάκος (70′ κόκκινη κάρτα), Πατσιωτός, Τριανταφυλλόπουλος (70′ Βογιατζής Α.), Τσιάγκος (75′ Βανής), Ζυγοροδήμος.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Μαρδάνης, Λούγκος (46′ Λίτσιος), Σαμαράς, Έξαρχος Ι., Έξαρχος Θ., Κοτρώνης, Λίταινας (86′ Σαμπάνης), Λίταινας Αντ., Φουσίκας, Μάρκου Δ., Σαΐτης Θ.

Δαιτητική Τριπλέτα
Γεωργίου, Τσαπράζης, Ακρίβος