Την… «γκρέμισε» ο Πουλιάνας!

Με το γκολ του Πουλιάνα, η Πελασγιώτιδα επικράτησε εντός έδρας με 1 – 0 της Προοδευτικής Ανάβρας και την έριξε από τη κορυφή της βαθμολογίας.

Η Προοδευτική Ανάβρας ήταν πρώτη πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως έχασε, η Μελία νίκησε και της πήρε τη θέση στη κορυφή και ταυτόχρονα τη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βασίλης Παρλάντζας βρήκε τον χώρο, αλλά και τον χρόνο για το σουτ, το οποίο και έκανε με τη μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι!

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Χαρακτηριστικό αποτελεί πως η επόμενη φάση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και στο… 80’, που έμελλε κιόλας να κρίνει και το μέλλον της αναμέτρησης, αλλά και του πρωταθλήματος.

Στο 80’ λοιπόν, ο Κιός βρήκε πολύ όμορφα τον Πουλιάνα και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε τη νίκη στην Πελασγιώτιδα με 1 – 0.

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Βασίλης Δραγατζίκης): Ξύτσας, Κιός, Γκαραβέλας Λ., Μότσι (75′ Γκαραβέλης Β.), Γκότζος, Γελαλής, Κατράνας, Δαμασιώτης (80′ Μπάσιος), Μαροσούλης, Χαραλάμπους, Πουλιάνας (87′ Γκαραβέλης Θ.).

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Βλιώρας, Μπαρούτζας (85′ Τσίρκας), Μπούρας, Μαλαχτάρης, Μαλλιάρας, Γιαννουλέας, Παρλάντζας (60′ Χονδροδήμος), Κορδαλής, Κατσούλης, Γκαραλιάκος, Μαρκολέφας (46′ Ντελής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Αθανασούλας, Παπαγεωργίου.