Την δική του γυναικεία ομάδα αποκτά ο Τύρναβος!

Ο Λέων Τυρνάβου εκτός από ομάδα μπάσκετ τη νέα σεζόν θα έχει και ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου και ήδη έχει γίνει θέμα συζήτησης, όχι μόνο στον Τύρναβο αλλά ευρύτερα στη Θεσσαλία, που δείχνει ότι το συγκεκριμένο άθλημα αποκτά μια νέα δυναμική.

Ο Λέων θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Τυρνάβου και ήδη η διοίκησή του προχωράει σε ενέργειες για ανακαίνιση των αποδυτηρίων, αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλεψη για γυναικεία αποδυτήρια.

Η Δημοτική Αρχή δείχνει να στέκεται αρωγός, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης βοήθησε τα μέγιστα για να γίνουν ταχύτατα οι διαδικασίες, αφού πλέον το λαρισινό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνει αγώνα για να αυξηθούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες.

Μετά από 35 χρόνια παρουσίας του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ο Τύρναβος αποκτά τη δική του ομάδα.

Προπονητής ο Μαστοροδήμος

Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ένας γνώστης του γυναικείου ποδοσφαίρου με σημαντική θητεία στην ΑΕΛ που παίζει στην Α΄ Εθνική, ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και φιλοδοξία των διοικητικών της ομάδας του Τυρνάβου είναι να μπορέσουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, αποφασίστηκε να ιδρυθούν ακαδημίες τόσο γυναικείου ποδοσφαίρου ώστε να γίνει πόλος έλξης η ομάδα για τα νεαρά κορίτσια της περιοχής, όσο και για αγόρια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.