Την νίκη ο Αμπελωνιακός, τα παράπονα ο Δαμασιακός

Χάρη στο γκολ του Δημήτρη Αλατά στο 17ο λεπτό, ο Αμπελωνιακός πήρε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Δαμασιακό.

Στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος και στην κανονική διάρκεια αυτού, οι «πράσινοι» πήραν την εντός έδρας νίκη με σκορ, 1 – 0.

Έτσι, το σύνολο του Δημήτρη Αλεξανδρή έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «μπλε» του Βασίλη Νάρη παρά την ήττα στο γήπεδο της Ροδιάς τερμάτισαν στην 8η θέση έχοντας είκοσι δύο βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ στον αγώνα σημειώθηκε στο 17ο λεπτό με τον Δημήτρη Αλατά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 1 – 0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιάννη Πόνηρου.

Στην συνέχεια του αγώνα χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο το 1 – 0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αντωνίου.

Οι άνθρωποι του Δαμασιακού εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Αντωνίου και για τον β’ βοηθό κ. Καραμαγκιόλα για τις αποφάσεις που είχαν στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της Ροδιάς…

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Πόνηρος, Κολιός, Αλατάς, Μεσημέρης, Γκιόνα (65′ Χατζούλης), Χατζηλιόντας, Κυρίτσης, Μπαρούτζας (90′ Αλεξόπουλος Αχ.), Λέκα (83′ Γκιόζι).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου Ιωαννίδης, Μπακαΐμης, Σκούπρας, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Τσιάλτας Θ. (75′ Κυρατζής), Τσούτσας (70′ Βίδρας), Λούτσος Στ., Λέτσιος Αστ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Καραμπούλας, Καραμαγκιόλας.