Την Παρασκευή το Super Cup στο Αλκαζάρ!

Από την ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:30 στο στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup μεταξύ του κυπελλούχου Π.Ο. Ελασσόνας και του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, Δωτιέα Αγιάς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22.

Τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης ο Π.Ο. Ελασσόνας με τους φιλάθλους του να χρησιμοποιούν τη θύρα 4 ενώ αντίστοιχα ο Δωτιέας Αγιάς ως τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει δικαίωμα χρήσης της θύρας 2 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του.

Στις δύο προαναφερθείσες θύρες το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5ευρώ, ενώ για την κεντρική θύρα το κόστος είναι στα 10,00€.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Super Cup , υπό την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδη. Από πλευράς των σωματείων το παρόν θα δώσουν οι Πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων.

Από την ΕΠΣ Λάρισας αποφασίστηκε να δοθούν δυο προσκλήσεις δωρεάν σε κάθε σωματείο της δύναμής της, με τους εκπροσώπους να τις παραλαμβάνουν είτε από τα γραφεία είτε από τη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ