Την Τρίτη αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το Μπάγερν – ΑΕΚ

Από την Τρίτη το απόγευμα τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά για τους φίλους της ΑΕΚ.

Παρότι το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο θα διεξαχθεί την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου του Champions League στις 7 Νοεμβρίου, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δείξει μεγάλη επιθυμία από τώρα για να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Μπάγερν και να υποστηρίξουν την Ένωση, όπως ακριβώς και στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ.

Προκειμένου, λοιπόν, ο κόσμος της ΑΕΚ (που… σπάει τα τηλέφωνα για ένα εισιτήριο στο Μόναχο) να είναι σε θέση να οργανώσει το ταξίδι του νωρίς και να γνωρίζει αν θα έχει στα χέρια του ένα μαγικό χαρτάκι, η ΠΑΕ ΑΕΚ από το απόγευμα της Τρίτης θα ανοίξει το σύστημα για τη διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 25/09 γύρω στις 15:00 θα βγει ανακοίνωση και τα εισιτήρια για τον αγώνα στο Μόναχο θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά. Η τιμή του κάθε εισιτηρίου θα είναι 50 ευρώ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα βγάλει τα ειστήρια για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Μπενφίκα και Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzeta.gr