Την 1 Σεπτεμβρίου το Super Cup στο Αλκαζάρ

Από την ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται ότι την Παρασκεή 01 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή της A’ ΑΕ Κιλελέρ και του κυπελλούχου ΠΟΕ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023. Τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης η Α.Ε. Κιλελέρ με τους φιλάθλους του να χρησιμοποιούν τη θύρα 4 ενώ αντίστοιχα ο ΠΟΕ ως τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει δικαίωμα χρήσης της θύρας 2 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του. Στις δύο προαναφερθείσες θύρες το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5ευρώ, ενώ για την κεντρική θύρα το κόστος είναι στα 10ευρώ.

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της ΕΠΣΝ Λάρισας και με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων δεν θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του SUPER CUP, υπό την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Στεργιούλα. Από πλευράς των σωματείων το παρόν θα δώσουν οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων.

Καλούνται οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ομάδων σε αυτό το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τις διοργανώσεις της ΕΠΣΝΛ.